Harrie en Marieke. Eigen foto

Harrie en Marieke. Eigen foto

Collega’s van Marieke zijn inzamelingsactie gestart voor een nieuwe troubadourmobiel

Maatschappij

NIEUW-WEHL - Collega’s van Elver zijn een inzamelingsactie gestart voor Marieke. Het busje van Marieke is onlangs kapot gegaan, waardoor ze niet meer van A naar B kan met haar gitaar. Met de actie hopen de collega’s Marieke weer aan een nieuwe troubadour mobiel te helpen.

Marieke, ook bekend als ‘Music Maatje’, maakte veel mensen blij met haar muziek. “Zij en Harrie (haar troubadour mobiel) waren jaren onafscheidelijk, maar Harrie is helaas kapot gegaan en niet meer te repareren. Harrie was een begrip binnen en buiten Elver”, aldus collega’s. Marieke vult aan: Harrie, die is vernoemd naar Harry Arendsen die de bus schonk, was niet alleen een vervoersmiddel voor mij en mijn gitaar. De bus bood mij letterlijk een podium om mensen, waar dan ook, te verblijden met mijn muziek.”

Zoals op een pleinfeest, festival, weiland of oprit. “Maar bovenal voor mensen met zorgvragen. Klein of groot. Een heuse Troubadour!”
Om Marieke, de bewoners van Elver, en veel andere liefhebbers van haar muziek blij te maken willen de collega’s graag hun steentje bijdragen. Het streefbedrag van de inzamelingsactie is 20 duizend euro.


gofundme.com/f/music-maatje-een-nieuwe-troubadour-mobiel

Advertenties doorgeplaatst vanuit de krant