Eerste prijs publieksprijs 'A point of view' van Fieke Jolink. Foto: Gerard ter Brugge
Eerste prijs publieksprijs 'A point of view' van Fieke Jolink. Foto: Gerard ter Brugge

Hummelose wint publieksprijs Kunstwandelroute 2018

Algemeen

HUMMELO - Tijdens de Kunstwandelroute 2018 op het landgoed Enghuizen, georganiseerd door Het Web Kunstenaarsnetwerk te Doetinchem, zijn door het publiek dit keer 846 kaartjes ingevuld met de persoonlijke keuzen voor de drie beste kunstwerken op de route. Op dinsdagavond 19 juni heeft in Galerie Het Web aan de Veentjes te Doetinchem de prijsuitreiking plaatsgevonden, het kunstwerk met de titel 'A point of view' van Fieke Jolink uit Hummelo behaalde de eerste plaats met een puntentotaal van 623.

Uit de gegevens van alle ingevulde kaartjes, is voor alle 33 werken een volgorde berekend. Alle werken die als eerste werden genoemd kregen drie punten, de als tweede genoemde twee punten en de derde één punt. Marijke Schellekens werd tweede met haar werk 'Gevonden geluk' en Hermine Grobe eindigde met haar werk 'Als bomen konden spreken...' op de derde plaats.

Ook werd door de heer van Rechteren, eigenaar van het landgoed Enghuizen, weer een kaartje getrokken. De invullers van dit kaartje krijgen een kunstbon van Het Web aan de Veentjes ter waarde van honderd euro thuisgestuurd.

De organisatie kan met, naar hun berekening, dertienduizend bezoekers terugkijken op een succesvolle negentiende editie van KWR en is blij met de lovende reacties van het publiek op de kwaliteit van de kunstwerken.

Advertenties doorgeplaatst vanuit de krant