Foto: PR
Foto: PR

Mini Champions League bij zsv Zelos

Algemeen

ZELHEM - Om de herfstvakantie goed af te sluiten werd er bij Zelos voor de jeugd tot 9 jaar een heus kampioenenbal georganiseerd. Ondanks de vakanties waren er zo'n veertig kinderen om mee te strijden om de beschikbare bekers en medailles. De kinderen werden na de ontvangst ingedeeld in teams met namen als Barcelona en Real Madrid, en natuurlijk waren ook de eigen nationale topteams Ajax, Feyenoord en PSV vertegenwoordigd. Na het spelen van de Champions League hymne werd er, op maar liefst acht velden tegelijk, in teams bestaande uit twee spelers gestreden om de punten.

Onderbroken door een pauze om de dorstige kelen te smeren en een lekkernij te verorberen, werd er met veel enthousiasme gespeeld en regende het vooral doelpunten. Om kinderen allemaal gelijke kansen te bieden zijn de kinderen ingedeeld in een drietal leeftijdscategorieën.

Na bijna vijftig wedstrijden werd de eindstand opgemaakt en waren er voor de als eerste en tweede geëindigde deelnemers in elke categorie medailles en/of bekertjes. Voor iedereen natuurlijk drinken en chips, want uiteindelijk zijn het allemaal winnaars deze dag.

Een bijzonder geslaagde activiteit voor alle deelnemers op sportpark de Pluimerskamp. De organisatie dankt uitdrukkelijk alle helpers op het veld, in de kantine en als fotograaf. Zij hebben zich ook vandaag weer ingezet voor zsv Zelos de club in hun leven.


www.zsvzelos.nl

Advertenties doorgeplaatst vanuit de krant