Handige vrijwilligers gezocht voor Repair Café

Algemeen

HOOG KEPPEL - Hoog-Keppel – De Stichting Welzijn Drempt, Hummelo en Keppel en de Dorpsraden gaan starten met een nieuw initiatief: Repair Café. Een aantal enthousiaste vrijwilligers gaan een keer per maand in het gezondheidscentrum in Hoog-Keppel starten met repareerbijeenkomsten. Voor dit Repair Café worden nog een aantal handige vrijwilligers gezocht.

Repair Café DHK is een initiatief dat repareren promoot als alternatief voor weggooien, dat reparatiekennis wil behouden. Inwoners van de oude gemeente Drempt, Hummelo en Keppel kunnen hier naartoe komen met kapotte spullen, om die ter plaatse samen met de aanwezige reparateurs, gratis of voor een vrijwillige bijdrage, proberen weer in orde te maken. Repair Café DHK zoekt vrijwilligers met verschillende vaardigheden om tijdens de Repair Café-bijeenkomsten aanwezig te zijn als reparatiedeskundige.

Het team zoekt mensen die handig zijn met kleding/textiel, elektrische apparaten, enzovoort. Iedereen die het leuk vindt om zijn/haar kennis in te zetten en te delen is welkom. De locatie van het Repair Café is de huiskamer van stichting Welzijn in het Gezondheidscentrum, Burg. Van Panhuysbrink 1 te Hoog-Keppel. Kijk voor meer informatie over het Repair Café op de landelijke website. Wie interesse heeft kan een mail sturen naar het e-mailadres.


www.repaircafe.org

info@swdrempthummelokeppel.nl

Advertenties doorgeplaatst vanuit de krant