Afbeelding

Open dag Bronckhorster Ruitervrienden en PAARDenLUISTEREN

Algemeen

ZELHEM - Op zondag 13 augustus vanaf 11.30 uur heten de Bronckhorster Ruitervrienden en PAARDenLUISTEREN u van harte welkom op hun Open Dag aan de Keijenborgseweg 19 in Zelhem.

Er wordt informatie gegeven over het Freestyle Systeem waarmee gewerkt wordt. Een systeem wordt veel aandacht besteed aan het 'luisteren' naar paarden. Waarom vertoond een paard bepaald gedrag, hoe kun je probleem voorkomend werken en mocht er toch een probleem zijn hoe los je die dan op een eerlijk en structurele manier op.

Tijdens onze Open Dag is er een gevarieerd programma met demo's zoals een carrousel met leden van de Bronckhorster Ruitervrienden een kür op muziek, trailerladen van probleempaarden en jonge paarden en loswerken door PAARDenLUISTEREN. Verder is Deveney Raaymakers aanwezig met haar Tinker Zorro, zij geeft een demo vrijheidsdressuur. Ragnhild Peinzel geeft een demonstratie van het trainen van het angstige paard.

Kinderen kunnen hoefijzers versieren en ponyrijden en er wordt gedacht aan de inwendige mens met verschillende versnaperingen. Kortom een leuke dag waar iedereen welkom is. De entree is gratis. Houd voor een volledig programma de Facebookpagina's in de gaten, u kunt zich hier ook aanmelden voor de Open Dag.


Facebookpagina 'OpenDag Bronckhorster Ruitervrienden en PAARDenLUISTEREN´

Advertenties doorgeplaatst vanuit de krant