Elke week rollatorloop door samenwerking van Buurtzorg Zelhem en Rode Kruis. Foto: PR
Elke week rollatorloop door samenwerking van Buurtzorg Zelhem en Rode Kruis. Foto: PR

Wekelijks rollatorloop van Buurtzorg

Algemeen

ZELHEM - In maart 2016 startte Buurtzorg Zelhem met een rollatorloop in het dorp Zelhem. Hiervoor is veel animo en de lopers zijn erg enthousiast. Met ingang van 3 mei is Buurtzorg een samenwerking aangegaan met het Rode Kruis en kunnen de rollatorlopers iedere woensdag opgehaald en thuis gebracht worden.

De rollatorloop start en eindigt bij het kantoor van Buurtzorg Zelhem aan de Hengeloseweg 2. Hier wordt na afloop van de rollatorloop, onder het genot van een kopje koffie of thee even gezellig nagepraat.

Dus wekelijkse beweging in de buiten lucht, conditie opbouwen, gezellige contacten en samen zijn, maken dat de lopers allemaal erg uit kijken naar de woensdagmiddag. Er zijn zeven vrijwilligers bereid gevonden om in toerbeurt met de Rode-Kruisbus, de lopers op te halen en weer thuis te brengen. Daarnaast zijn er ook nog twee vrijwilligers, die mee lopen tijdens de rollatorloop om de mensen van Buurtzorg te ondersteunen. Zij zijn erg blij dat er zoveel mensen bereid zijn, om het preventie project van Buurtzorg Zelhem te ondersteunen.

Advertenties doorgeplaatst vanuit de krant