De beste drie van de HenK Golf wedstrijd: (v.l.n.r.) Thomas Verheul, Michael Turner en Hans Huntelaar.
De beste drie van de HenK Golf wedstrijd: (v.l.n.r.) Thomas Verheul, Michael Turner en Hans Huntelaar.

Michael Turner wint HenK Golf Trofee 2017

Algemeen

HENGELO/ZELHEM - Voor het tweede jaar op rij is op de 18-holes baan van Golfclub 't Zelle door de leden die woonachtig zijn in de voormalige gemeente Hummelo en Keppel gestreden om de 'HenK Golf Trofee'.

Er waren verschillende prijzen te winnen die beschikbaar waren gesteld door Hotel Café Restaurant de Gouden Karper, Coffee Fresh, Beekman en Hartman Makelaars, van Dijk Makelaars, Golfshop de Bake en de Zellerij. Ten opzichte van vorig jaar is zowel het totaal aantal deelnemers als het aantal deelnemende dames toegenomen. Daarnaast was dit jaar een 'wildcard' gegeven aan Coen Sloot uit Hummelo, die als niet-lid daarom ook kon meedoen.

Als beste golfer kwam Michael Turner uit Laag-Keppel uit de bus. De tweede plaats was voor Thomas Verheul en Hans Huntelaar werd derde.

Na afloop van de wedstrijd is de dag gezellig afgesloten op het terras van de Zellerij. Tijdens de nabespreking is besloten dat elk deelnemend lid volgend jaar een introducé mee mag laten doen, mits die ook afkomstig is uit Hummelo en Keppel.

Advertenties doorgeplaatst vanuit de krant