Kleuters uit Hummelo bij de manege. Foto: PR
Kleuters uit Hummelo bij de manege. Foto: PR

Peuters hebben plezier tussen de paarden

Algemeen

HUMMELO - "Wil niet naar huis!", zeiden meerdere kinderen afgelopen vrijdag toen ze opgehaald werden door hun ouders bij Manege Het Loenhorst. Peuteropvang Hummeloord was namelijk 's ochtends niet op hun vertrouwde plek in de basisschool De Woordhof in Hummelo maar bij Manege Het Loenhorst.

Alle peuters mochten naar de manege van Joke en George Meier gebracht worden. Hier mochten ze de paarden aaien en brokjes geven. En er op rijden! Sommige peuters gingen met z'n tweetjes tegelijk op een paard. En als ze het durfden mochten ze ook zwaaien met twee handen naar de andere kinderen en ouders die boven in de mooi verbouwde kantine zaten te kijken. Wat was het leuk.

Maar aan alle leuke dingen komt een eind. Dus toen de ouders zeiden: "Kom we gaan naar huis", was van veel kinderen de reactie: "Ik wil niet naar huis!" Pas toen Joke en George vroegen: "Komen jullie volgend jaar weer", besloten de peuters toch maar mee te gaan. Na een geslaagde ochtend op een mooie manege ging iedereen moe maar voldaan naar huis.

Genieten van een rit op een paard. Foto: PR

Advertenties doorgeplaatst vanuit de krant