Frank Remmelink uit Zelhem gaat verder bij Van Rooyen Tuinen. Foto: Bernadet te Velthuis
Frank Remmelink uit Zelhem gaat verder bij Van Rooyen Tuinen. Foto: Bernadet te Velthuis

Kennis en kunde van 't Hof van Rome nu te vinden bij Van Rooyen tuinen

Algemeen

Zelhem – "Ik kan me nu echt weer volledig storten op mijn vak, hetgeen waar mijn passie ligt", zo vertelt Frank Remmelink uit Zelhem zichtbaar tevreden over zijn keuze om te stoppen met zijn eigen hoveniersbedrijf 't Hof van Rome en verder te gaan in loondienst bij Van Rooyen Tuinen in Twello. "En ik blijf gewoon werkzaam in het gebied Zelhem/Doetinchem en omstreken, dus voor de klant verandert er weinig".

Door Bernadet te Velthuis

"Ik wilde me echt weer puur op tuinen gaan richten, zonder bezig te hoeven zijn met de rompslomp eromheen", zo verklaart Remmelink zijn keuze. Want bezig zijn met onder andere het aanleggen van kwaliteitstuinen, dat is waar het hart van de ervaren hovenier écht sneller van gaat kloppen.

Na de tuinbouwschool afgerond te hebben en ervaring op te hebben gedaan bij diverse bedrijven, besloot Frank Remmelink in 1998 te beginnen met het hoveniersvak. "De buitenlucht trok me en het is echt een vak waar ik mijn creativiteit in kwijt kan". En daarvoor is hij, met zijn maar liefst achttien jaar ervaring, bij Van Rooyen Tuinen in Twello aan het juiste adres. Het hoveniersbedrijf beschikt over ruim 20 jaar ervaring en een team van zes man, ieder met zijn eigen specialisme. "Echte vakkrachten met oog voor kwaliteit, korte lijntjes en betrokkenheid van ontwerp tot oplevering.", zo omschrijft Remmelink de manier van werken van het bedrijf.

"Bovendien levert het vele voordelen op. Naast de ervaring van twee bedrijven (zo heeft ook eigenaar Erik van Rooyen ruim 25 jaar ervaring), beschikt Van Rooyen Tuinen over een groot machinepark en zijn ze 'Tuinkeur' gecertificeerd, wat betekent dat ze voldoen aan de vijf zekerheden: professionaliteit, betrokkenheid, vakbekwaamheid, service en kwaliteit. Want kwaliteitstuinen dát is het specialisme van Van Rooyen Tuinen.

Wilt u meer weten of heeft u vragen? Neem dan gerust contact op of maak vrijblijvend een afspraak.


Frank Remmelink: 06-82555820

frank@vanrooyentuinen.nl

www.hoveniers-doetinchem.nl

www.vanrooyentuinen.nl

Advertenties doorgeplaatst vanuit de krant