Extra activiteiten 25-jarig van het
Heiligenbeeldenmuseum

VORDEN/KRANENBURG - Dit jaar bestaat het Heiligenbeeldenmuseum 25 jaar en ter gelegenheid daarvan wordt een aantal extra activiteiten georganiseerd. Zo wordt op de laatste zaterdagmiddag van de maand voor bezoekers en geïnteresseerden een interessante lezing gehouden, die met de Museumkaart gratis te bezoeken is.

Op zaterdag 27 mei om 14.00 uur zal de kunstenaar en verzamelaar van kruisbeelden Wim de Mul uit Nijmegen een lezing over het Kruis(beeld) houden waarbij veel voorwerpen worden getoond.
Op zaterdag 24 juni om 14.00 uur zal Casper Staal, oud-conservator van het Museum Catharijneconvent en lid van de Raad van Advies van het Heiligenbeeldenmuseum een voordracht met als titel 'God in Beeld' verzorgen, toegelicht met de nodige afbeeldingen.
Gelet op de te verwachten belangstelling is aanmelding vooraf verplicht per email: info@heiligenbeeldenmuseum.nl. Indien niet vooraf aangemeld kan deelname worden geweigerd, dus vergeet dit niet.
Locatie: Ruurloseweg 101, 7251 LD Kranenburg/Vorden. Geopend iedere dag behalve maandag van 12.00 tot 17.00 uur. Tel. 0575-55 64 88, tijdens openingsuren.


www.heiligenbeelden museum.nl