Jacco en de kinderen aan het begin van de les. Foto: PR

Jacco en de kinderen aan het begin van de les. Foto: PR

‘April vriendjesmaand’ bij Tennisvereniging LTC Zelhem

ZELHEM - Sinds kort heeft Tennisvereniging LTC Zelhem een jonge enthousiaste tennisleraar: Jacco Koerselman. Jacco heeft de opleiding tot tennisleraar met goed gevolg afgerond, tennist zelf al sinds zijn zesde jaar en heeft voor dit vak gekozen omdat hij het ontzettend leuk vindt om kinderen en volwassen enthousiast te maken voor racketsporten. Hij geeft inmiddels drie jaar tennisles en is naast tennisleraar ook padelleraar. Een leuke bijkomstigheid voor LTC Zelhem omdat de vereniging de ambitie heeft om padelbanen op haar sportpark te gaan realiseren.

April is vriendjesmaand
Tennis is een super leuke sport waarbij de motoriek van kinderen goed wordt ontwikkeld. Het is een intensieve sport waarbij je naast de beenspieren ook de armspieren traint. Omdat je rent, remt, draait en springt is het eigenlijk een total body work out. De sport daagt je uit om je concentratie te verbeteren omdat het focussen op de bal essentieel is.

Om kinderen de kans te geven kennis te maken met tennis heeft LTC Zelhem april uitgeroepen tot vriendjesmaand. Kinderen kunnen individueel of samen met een vriendje of vriendinnetje in de maand april gratis aansluiten bij de tennisles. Kinderen hoeven geen lid van LTC Zelhem te zijn om van deze aanbieding gebruik te maken. Het is leuke manier om samen tennis uit te proberen. Jacco en leden van de jeugdcommissie van LTC Zelhem kijken er naar uit om met veel kinderen in de maand april een balletje te kunnen slaan.
Aanmelden voor deze leuke aanbieding kan via jeugdzaken@ltczelhem.nl. Vermeld graag naam en leeftijd van de kinderen die mee willen doen.