Coverband ‘Might B Loud’. Foto: PR

Coverband ‘Might B Loud’. Foto: PR

Proef de Lente in het Vordense Kulturhus

VORDEN - Op zondagmiddag 2 april is het de hoogste tijd voor ‘Proef de Lente’ in het Vordense Kulturhus! Een sfeervolle café middag met live muziek van coverband ‘Might B Loud’ en een heerlijk drankje, vanaf 15.00 uur van harte welkom.

Geen proeverij maar een gezellige middag om de sfeer van het ontluikende voorjaar te proeven. De lente die volgens de kalender al begonnen is, maar wat het weer betreft nog niet uit de knop wil komen. ‘Might B Loud’ gaat zorgen voor voorjaarsschoonmaak in de genen van de bezoekers, met een zeer gevarieerd repertoire. Bekende nummers, oud en nieuw, lente gevoelig, melodieus en swingend. Goede muziek en gezelligheid is hun motto, het dak gaat moet eraf.

Na de zomermaanden staan er nog twee café middagen gepland. Zondagmiddag 1 oktober is het thema ‘Blues Music on a Sunday afternoon’ met ‘The Bössels’ op het podium. En intussen traditiegetrouw op zondagmiddag 22 oktober Herfstbok proeven met muziek van ‘Interstate 316’.
Tot slot staat op zaterdagavond 25 november de band ‘Old Ni-js’ op het podium in de zaal. Een band bestaande uit onder meer oud leden van Normaal, Willem Terhorst en Ferdi Joly. Hierover en de café middagen in oktober later meer in Contact en de sociale media.

Op 2 april wordt het eerste glaasje aangeboden van het ‘huis', samen het glas heffen op een mooi voorjaar. De toegang is gratis, dus heerlijk een middag genieten.