Lambertikerk zingt top 100

Paasliederen 

ZELHEM - Op zondag 2 april om 16.00 uur is iedereen van harte welkom in de Lambertikerk in Zelhem voor de derde zangmiddag in het kader van de ‘Lambertikerk zingt Top 100’. De muzikale ondersteuning wordt verzorgd door organist Jan Buunk.

Zoals al eerder benoemd, wil de Lambertikerkgemeente haar eigen top 100 van meest geliefde kerkliederen samenstellen. Liederen die graag worden gezongen en mooie herinneringen geven aan bijvoorbeeld de basisschool- of zondagsschooltijd.
Na een eerste zangmiddag in oktober en een kerstliederenzang in december, is het nu tijd voor een paasversie. Waarschijnlijk volgt er in juli ook een zomerzangmiddag, daarover later dit jaar meer informatie.
Iedereen is op 2 april van harte welkom om in de Lambertikerk mooie paasliederen mee te zingen en te genieten van de samenzang en het mooie orgelspel. ‘U zij de glorie' zal zeker niet ontbreken! De zangmiddag zal ongeveer een uur duren. De toegang is ook nu gratis; wel is er de mogelijkheid een vrije gift te doen om de kosten te dekken.