De winkel is weer helemaal anders ingericht, met onder andere paasartikelen. Foto: Euterpe
De winkel is weer helemaal anders ingericht, met onder andere paasartikelen. Foto: Euterpe

Paas- en campingspullen in de rommelmarktwinkel

HALLE - Op zaterdag 1 april opent de rommelmarktwinkel van muziekvereniging Euterpe weer haar deuren. Het pand aan de Dorpsstraat is voor veel inwoners van Halle nog een vertrouwde plek. Vroeger kocht men daar witgoed en elektrische apparaten. Tegenwoordig organiseert de muziekvereniging in hetzelfde pand iedere maand een rommelmarkt winkelverkoop, geopend van 10.00 tot 16.00 uur.

Iedere maand proberen de vele vrijwilligers de winkel weer helemaal anders in te richten, afhankelijk van het seizoen. Deze maand is er nog steeds wat paasdecoratie, maar ook veel Tupperwarespullen en plastic servies, alvast met het oog op het komende campingseizoen. Daarnaast is de winkel weer gezellig ingericht met veel rieten manden, boeken, serviesgoed, puzzels, klein gereedschap, speelgoed en nog veel meer. Er is voor iedereen wel wat moois te vinden. De bovenverdieping van de winkel is uitgebreid. Naast de kleding zijn daar nu ook cd’s en lp’s te vinden.

De vereniging vraagt vriendelijk om de auto te parkeren op de beschikbare plekken in het dorp, en niet op de stoep.

Spullen inleveren
Heeft men zelf nog bruikbare spullen of kleding voor de rommelmarkt, dan kunnen deze iedere maandagochtend tussen 10.00 en 12.00 uur worden ingeleverd aan de Halle Nijmanweg 40. Indien iemand niet in staat is om ze zelf te brengen, dan kunnen ze ook worden opgehaald door contact op te nemen met Han Lankhof of Gerrit Legters via telefoon 06-20835446.