Waterpoloteam Jeugd onder 13 van DWV Doesburg, Raoul, Otto, Esmee en Wilrieke, krijgt fruit na de wedstrijd. Foto: DWV

Waterpoloteam Jeugd onder 13 van DWV Doesburg, Raoul, Otto, Esmee en Wilrieke, krijgt fruit na de wedstrijd. Foto: DWV

Stadshotel Doesburg geeft fruit aan de Jeugd van de waterpolovereniging

DOESBURG - Na een wedstrijd van vier keer vijf minuten is het een verwennerij dat de jeugd van de waterpolo vereniging DWV in Doesburg fruit uitgereikt krijgt door Stadshotel Doesburg.

Ondanks het grote verlies van het DWV-jeugdteam onder 13 van 2-25 tegen Aqua-Novio `94 uit Nijmegen werden beide teams getrakteerd op vers fruit. Een fijne beloning na deze prestatie. De waterpolovereniging vind het belangrijk dat de jeugd zich bewust wordt van gezond eten en drinken na de sport. Stadshotel Doesburg speelt hier goed op in met gezonde smoothies en/of fruitstukken! Na het sporten kun je het beste gerijpt fruit eten. De favoriete bij veel sporters is de banaan omdat deze veel enkelvoudige koolhydraten levert. Deze koolhydraten geven daarom snel energie en worden snel opgenomen.

DWV is een gezellige en actieve vereniging met 185 leden. Vind jij het leuk om te zwemmen en vind je het leuk om een balspel te spelen in het water, dan zoekt de waterpolovereniging jou! Het team zoekt nog jongeren die mee kunnen spelen in het onder 13 team en onder 16 team. Iedereen is welkom.

Belangrijk 

dat jeugd zich 

bewust wordt 

van gezond 

eten en 

drinken na 

de sport


Deze vereniging is actief op verschillende takken in de zwemsport, op elk niveau en daarom geschikt voor jong en oud. Wil jij eens proberen of de zwemsport iets voor jou is? Kom dan geheel vrijblijvend vier keer gratis meetrainen.


www.dwv-doesburg.nl