De rommelmarkt winkelverkoop van muziekvereniging Euterpe in Halle. Foto: PR

De rommelmarkt winkelverkoop van muziekvereniging Euterpe in Halle. Foto: PR

De tiende editie van de rommelmarkt winkelverkoop van Euterpe in Halle

Muziek Halle

HALLE - Op zaterdag 4 februari organiseert muziekvereniging Euterpe alweer de tiende editie van de rommelmarkt winkelverkoop. Iedere eerste zaterdag van de maand wordt deze verkoop gehouden. Het pand aan de Dorpsstraat 72 is ook nu weer omgetoverd tot een sfeervolle winkel waar voor iedereen wel iets leuks te koop is.

Er kan gezellig gesnuffeld worden tussen alle spullen. Alle kerstartikelen zijn weer uit de winkel gehaald, en vervangen door heel veel nieuwe mooie dingen. Er staat serviesgoed, boeken, lp’s, klein gereedschap en elektra, kleine meubels en veel curiosa. Op de bovenverdieping van de winkel is volop kleding en schoenen te koop in alle maten en voor iedereen. Ook voor een mooie hanglamp kan men in de winkel terecht, deze worden deze editie extra onder de aandacht gebracht.
De winkel is weer open van 10.00 tot 16.00 uur. De vereniging vraagt vriendelijk om auto’s te parkeren op de daarvoor bestemde plekken in het dorp (bij de Korenaar, de tandarts of in de parkeervakken) en niet op de stoep.

Spullen inleveren
Wie zelf nog bruikbare spullen of kleding heeft voor de rommelmarkt, kan deze iedere maandagochtend tussen 10.00 en 12.00 uur inleveren aan de Halle Nijmanweg 40. Niet in staat zijn om ze zelf te brengen? Laat ze ophalen door contact op te nemen met Han Lankhof of Gerrit Legters via telefoon 06-20835446.