De overdekte rommelmarkt winkel van Euterpe in Halle. Eigen foto

De overdekte rommelmarkt winkel van Euterpe in Halle. Eigen foto

Grote overdekte rommelmarkt winkel

HALLE - Op zaterdag 3 december is de overdekte rommelmarkt winkel van muziekvereniging Euterpe uit Halle weer geopend van 10.00 tot 16.00 uur. De winkel aan de Dorpsstraat 72 in Halle is helemaal ingericht in decembersferen, dat wil zeggen dat je er prima kunt slagen voor aankopen voor Sinterklaas en Kerst.  

Speelgoed, puzzels, kinderboeken, spullen voor het versieren van huis en kerstboom, kerstverlichting et cetera. En zeker ook allerlei boeken, puzzels en gezelschapsspellen om de lange winteravonden gezellig mee door te brengen.

Verder zijn in de rommelmarkt winkel ook kleine meubels, serviesgoed en gereedschap te vinden, te veel om op te noemen. En op de eerste verdieping is een ruim assortiment kleding en schoenen te vinden voor zowel kinderen als dames en heren. Om een outfit helemaal compleet te maken zijn er ook nog sieraden, sjaals en dergelijke. Kom om rustig rond te kijken en te snuffelen. Een leuke, voordelige en milieubewuste manier om inkopen te doen en ook nog een goed doel te steunen. De optimale gedachte richting eind van het jaar.

De vereniging vraagt wel vriendelijk om de auto te parkeren op de daarvoor beschikbare plekken in het dorp (bij de Korenaar, tandarts of in de parkeervakken), en niet op de stoep.

De rommelmarkt winkel is meestal op de eerste zaterdag van de maand geopend, maar zaterdag 7 januari is de winkel gesloten. Zaterdag 4 februari 2023 zal de rommelmarkt winkel weer geopend zijn met weer nieuwe spullen richting het voorjaar.