Jaarlijkse kerstactie ZZC'20 voor de jeugd

ZELHEM - De jaarlijkse kerstactie van voetbalvereniging ZZC’20 is de volgende fase ingegaan. De jeugdleden van de Zelhemse voetbalvereniging komen tussen 19 en 26 november langs de deuren om de bestelformulieren op te halen, die in de week van 7 november tegelijkertijd met het Contact zijn bezorgd. De inwoners kunnen daarop aangeven waarmee ze de jeugdafdeling van ZZC'20 willen steunen: het kopen van (mini)kerstbomen, kerstbakjes, ijstaarten, kerststukjes of kerststerren

Wie onverhoopt geen bestelformulier heeft ontvangen kan er een ophalen bij De Pluimerskamp. Een makkelijkere optie is om een bestelling te plaatsen via de website van de club of e-mail webshop@zzc20.nl. Op de site staat meer informatie over de kerstactie.
Overigens staat er een fout op het bestelformulier. Hierop is vermeld dat de kerststukjes opgehaald moeten worden maar dat is niet correct: dat geldt alleen voor de ijstaarten, op 10 december. De kerststukjes worden gewoon bezorgd.
Op zaterdag 3 december (9.00-15.00 uur) en woensdag 7 december (13.00-16.00 uur) kunnen belangstellenden een kerstboom kopen bij de kwekerij aan de Meeneweg (route staat met borden aangegeven) of al een boom bestellen voor gratis levering op 10 december. Levering geldt alleen voor de oude gemeente Zelhem. Ook op de zaterdagen 10 en 17 december kunnen tussen 9 en 15 uur bomen worden gekocht bij de kwekerij. De andere artikelen worden verkocht bij De Pluimerskamp.
Bij de kwekerij is het ook mogelijk om ter plekke zelfgemaakte kerstbakjes en kerststukjes te kopen naar ieders wens. Wie nog geen keuze heeft kunnen maken uit al het moois kan de club ook bezoeken op de kerstmarkt in Zelhem: op zondag 18 december van 13.00 tot 17.00 uur.


www.zzc20.nl