Bingo bij d’n Draejer in Velswijk

VELSWIJK - Carnavalsvereniging 'De Doldraejers' te Velswijk en Wittebrink houdt in Dorpshuis D’n Draejer, Velswijkweg 50, gezellige bingoavonden voor jong en oud. De eerstvolgende bingoavond is op vrijdag 25 november en begint om 20.00 uur, inloop 19.30 uur. De avond is vrij toegankelijk voor iedereen.

Er zullen ook dit seizoen weer meerdere bingoavonden worden gespeeld. Deze data kunnen in de agenda; vrijdagavond 25 november, 16 december, 20 januari, 24 februari, 24 maart en 21 april.
Voor 12,50 euro kan men een set kaarten kopen, waarmee acht ronden gespeeld kunnen worden. Ook kan men meespelen met duo kaarten, deze zijn 17,50 euro en dan heeft men iedere ronde twee kaarten om mee te spelen. Iedereen krijgt acht verschillende kleuren bingokaarten, elke ronde heeft een andere kleur, daarmee kan men de hele avond spelen. De prijzen zijn 10, 15 en 25 euro per ronde. Ook is er de mogelijkheid om in de pauzes tweemaal een extra ronde mee te spelen voor 5 euro per ronde, waarbij de winnaar maar liefst 50 euro per ronde wint.