Henrice Teunissen dankt Anne Pera voor de donatie. Foto: Janny Jolink

Henrice Teunissen dankt Anne Pera voor de donatie. Foto: Janny Jolink

Kom naar De Boerderij
te Zelhem

ZELHEM - Zet de verwarming laag, bespaar gas en kom naar De Boerderij aan de Meeneweg 4 in Zelhem. Spreek af, kom samen, doe een spelletje of lees de krant. Of doe mee met een van de cursussen. De Boerderij wordt opengesteld voor wie (letterlijk) in de kou zit!

Hiermee roept De Boerderij via hun website en facebook op om vooral te komen en niet in de kou te blijven zitten. De Stichting het Groene Kruis Zelhem-Halle vond dit een erg leuk gebaar en wil De Boerderij graag ondersteunen met dit plan. "Mensen die warmte zoeken en gezelligheid, die bied je ook een kopje koffie aan, je laat ze niet op een droogje zitten." Daarom kwam Anne Pera van het Groene Kruis naar De Boerderij om een flinke voorraad koffie, thee en koekjes aan te bieden. Een geweldig lieve attentie! Vrijwilligers hopen dat de mensen komen en gebruik maken van de mogelijkheid om warm te zitten.
De Boerderij is open van maandag tot en met vrijdag van 9.00 tot 16.00 uur, op vrijdag tot 12.00 uur. Indien nodig worden de openingstijden aangepast.


deboerderijzelhem.nl