Leden van Toneelvereniging C.T.V. Wees een Zegen. Foto: PR

Leden van Toneelvereniging C.T.V. Wees een Zegen. Foto: PR

C.T.V. ‘Wees Een Zegen’ gaat het toneel op

Cultuur Zelhem

ZELHEM - Toneelvereniging C.T.V. ‘Wees een Zegen’ uit de Wittebrink gaat de planken weer op. In de najaarsuitvoering op vrijdag 11 en zaterdag 12 november wordt het stuk ‘De olde schure’ gespeeld. Het is een plattelandskomedie, geschreven door Hans Hilberink.

Als Martha en Lotte na ongeveer twee maanden weer een beetje zijn bekomen van de schrik van een inbrekersduo, die hen de stuipen op het lijf joegen toen ze ongevraagd de boerderij binnendrongen, krijgt Martha opnieuw te maken met een indringer. Als ook Lotte een paar dagen daarna een voor haar onbekende vrouw in de woonkeuken ziet staan slaat de angst weer toe! Of dat deze keer terecht is? We zullen het zien. Wanneer Petra de zus van Lotte, trouw- en bouwplannen heeft, begint ook het waakvlammetje bij Lotte aan te wakkeren. Voor wie heeft zij eigenlijk deze gevoelens? Als er één schaap over.......! De gemoederen worden nog verder verhit, wanneer de kostbare ring van Lidy Vonkens plotseling blijkt te zijn verdwenen. Wie kan dit nu weer gedaan hebben?
De najaarsuitvoering vindt plaats in ’t Brinkhuus aan de Hummeloseweg 67 te Zelhem. In de pauze is er een mooie verloting. De beide avonden starten om 19.30 uur en de entree bedraagt 5 euro (voor donateurs gratis toegang). Voor info e-Mail: toneelwez@gmail.com.