Herfstmodeshow bij De Zonnebloem. Foto: Bouwien Oosting
Herfstmodeshow bij De Zonnebloem. Foto: Bouwien Oosting

Herfstmodeshow bij De Zonnebloem Hummelo, Keppel, Drempt

Maatschappij

HUMMELO/KEPPEL/DREMPT - Makkelijke broeken, gekleurde shirts, mooie vesten, warme sjaals. Vijf vrijwilligers van de Zonnebloem Hummelo, Keppel, Drempt liepen een wervelende modeshow op de catwalk bij FF naar Steef in Hummelo. 

De kleding en leuke accessoires kwamen van Scholtenmode uit Arnhem. Na afloop van de modeshow konden de aanwezige dames in de rekken neuzen en de kleding passen. Velen gingen met een nieuwe outfit de deur uit. Scholtenmode richt zich op vlotte en betaalbare mode voor 50+ dames.
Samen met dit modehuis vindt de Zonnebloem het belangrijk dat mensen met een beweegbeperking in alle rust kunnen zoeken naar kleding die lekker en makkelijk zit en dit in alle rust kunnen passen. Daarbij geeft Scholtenmode deskundig advies. De vrijwilligers van de Zonnebloem hebben geholpen met het passen.
Lijkt het jou ook leuk om aan zo’n activiteit mee te werken? Wil je in contact komen met één van de vrijwilligers om te weten wat De Zonnebloem zoal doet voor en met haar gasten? Kom dan op zaterdagmiddag 19 november tussen 14.00 en 18.00 uur naar de verenigingenmarkt in het Dorpshuis in Drempt. De Zonnebloem staat daar met een kraam en de vrijwilligers kunnen je dan alles vertellen over het werk van de Zonnebloem.