Kliederkerk is weer terug

KEIJENBORG - Zondag 2 oktober om 14.00 uur gaan de deuren van de Sint Jan de Doperkerk, Kerkstaat 7 in Keijenborg open voor een kliederkerk. Na de laatste kliederkerk in het voorjaar in Hengelo Gld. strijkt de voorbereidingscommissie na ruim drie (!) jaar weer in Keijenborg neer. Ze hoopt velen van jullie uit Keijenborg/Hengelo en omliggende dorpen te ontvangen.

Je hoort en ziet het verhaal van Abraham die op reis gaat. Daarna wordt een uur lang gewerkt aan activiteiten die je zelf met je familie mag uitkiezen. Hou je van actief? Dan kun je je eigen tent bouwen, met koffers sjouwen en puzzelen. Je creativiteit kun je loslaten op het maken van een collage, schatkistjes versieren, tekenen met gekleurd zand of het maken van een lantaarntje. Ook zijn er rustige activiteiten en voor de kleinsten tot vijf jaar is er een speelhoek.

Dit zijn enkele voorbeelden van de activiteiten, je kiest zelf wat en hoeveel je gaat ontdekken. In de korte viering wordt gedeeld wat er gedaan is en beleefd. Daarna is het tijd om na te praten onder het genot van een kop koffie, thee of ranja en verschillende hapjes. Eindtijd is 16.30 uur.

Iedereen is van harte welkom. In verband met de inkopen is opgeven heel fijn. Dat kan door een mailtje te sturen naar kliederkerkhengelokeijenborg@gmail.com of via een app bericht naar: 06-12360729. Graag even doorgeven met hoeveel volwassenen en kinderen je komt. De voorbereidingscommissie, Rineke van den Berg (PKN Hengelo Gld) en Gerry Spekkink (Parochie HH 12 Apostelen) kijken uit naar jullie komst!