Keijenborgse Motor-avond-4-daagse KMC’95

KEIJENBORG – Van 16 tot en met 19 augustus wordt voor leden en gastrijders de jaarlijkse ‘Keijenborgse Motor-avond-4-daagse’ verreden. Vertrekpunt is Coens Tapperij aan de St. Janstraat 3 in Keijenborg (nabij de kerk) en de vertrektijd is tussen 17.30 en 19.00 uur.

Uitgezette routes zijn per avond ongeveer 100 kilometer en beschikbaar voor navigatie. Heb je geen navigatie, dan zijn er mogelijkheden om met voorrijders te starten vanaf 18.00 uur tot 18.45 uur, vertrek elk kwartier. Neem voor de zekerheid de groene kaart en een reisdocument mee omdat de routes door Duitsland kunnen gaan.
Een leuke attentie ontvang je als je minimaal drie van de vier avonden meerijdt en daarna de stempelkaart inlevert bij het vertrekpunt.
Nieuw dit jaar is de mogelijkheid om in te schrijven per e-mail. Leden die meerijden, schrijven zich in per e-mail en ontvangen kosteloos de routes voor vier dagen, terwijl gastrijders zich inschrijven per e-mail, na betalen de routes voor vier dagen ontvangen. Dit kan tot vrijdag 12 augustus 2022.
Het bestuur van de KMC'95 vertrouwt op zonnig weer, mooie routes, veilige kilometers en veel gezelligheid. Graag tot ziens!


info@kmc95.nl

www.kmc95.nl