Een instructieochtend van KOC Bronckhorst. Foto: Theo Janssen
Een instructieochtend van KOC Bronckhorst. Foto: Theo Janssen

KOC Bronckhorst organiseert weer een Kalveropfokkeuring

BRONCKHORST - Kalveropfokclub Bronckhorst (KOC) organiseert dit jaar weer een ‘gewone’ kalveropfokwedstrijd. Hopelijk zonder corona maatregelen, en daarom wordt om te beginnen een instructieochtend gehouden.

Voor wie?
De kalverkeuring is bedoeld voor kinderen vanaf zes tot zestien jaar, die ongeveer drie maanden voor een kalf willen zorgen. Tijdens de instructieochtend wordt informatie gegeven over het toiletteren, voorbrengen en het rondje wat gelopen moet worden. Ook zal er iets verteld worden over de veterinaire zaken. Tevens kun je vragen stellen en je daarna opgeven.

Enthousiast geworden?
Kom naar de instructieochtend op 21 mei om 10.30 uur, bij de Familie Garritsen aan de Doesburgseweg 2, 7221 NH Steenderen.
Bij voldoende deelname wordt dit jaar ook een Pinkenkeuring gehouden voor liefhebbers vanaf veertien jaar. Hiervoor volgt later een instructiebijeenkomst.
Voor diegene die liever niet met het kalf naar de eindkeuring wil, worden de mogelijkheden bekeken om een thuis-eindkeuring te houden. Meer informatie hierover tijdens de instructieochtend.

Je kunt je al opgeven voor de wedstrijd via kocbronckhorst@gmail.com en voor meer informatie kijken op de website of facebook.


kocbronckhorst.wordpress.com