De Werf in Vorden verkoopt 26 maart voor Oekraïne

VORDEN - Ideële Kringloopwinkel De Werf in Vorden wil haar steentje bijdragen aan de humanitaire hulp voor de Oekraïense bevolking en heeft besloten de dagopbrengst van zaterdag 26 maart aanstaande in zijn geheel te gebruiken voor steun aan de vluchtelingen in Oekraïne.

Bedrijfsleider Jan Memelink roept daarom iedereen op om aanstaande zaterdag de kringloopwinkel aan de Enkweg 11 in Vorden te bezoeken en ‘ons arm te kopen’. Hij legt uit wat hij bedoelt met deze cryptische opmerking: “Als we zaterdag al onze goederen verkopen hebben wij dus zelf niets meer. Dan gaat de gehele opbrengst naar Oekraïne”. Daarmee is zaterdag voor iedereen de ultieme dag om de kringloopwinkel eens te bezoeken. Dan kan men zien dat De Werf goederen van uitstekende kwaliteit in de aanbieding heeft.
Kringloopwinkel De Werf is voor de besteding van de opbrengst in overleg met een voor hen bekende transportondernemer die veel contacten heeft in Roemenië en Oekraïne. “Hij geeft aan dat er veel behoefte is aan zaken als blikgroenten, babyvoeding en pampers en heeft aangegeven voor gratis transport te zorgen. Hierdoor weten we dat elk besteed ‘dubbeltje’ goed terechtkomt. We laten uiteraard weten hoeveel de opbrengst aanstaande zaterdag is geweest en waar we het aan besteed hebben”, aldus bestuurslid Hans Moor van de Vordense kringloopwinkel.