Nieuws van de kledingbank Zelhem

Nieuws van de kledingbank Zelhem

BRONCKHORST/ZELHEM - Op zaterdag 27 november is de kledingbank aan de Dr. Grashuisstraat 15 (naast de Welkoop) open. De winterspullen hangen al weer een tijdje in de rekken, en er is een keuze in schoenen. Een kledingstuk kost 1 euro, winterjassen zijn 5 euro. Voor klanten van de voedselbank is het natuurlijk gratis.

Nu de coronacijfers toch weer gaan stijgen, is besloten dat er in december géén zaterdagopenstelling zal zijn. Vanaf 15 december is de kledingbank gesloten in verband met kerstvakantie. 

Alleen voor echte noodgevallen zijn de vrijwilligers bereikbaar. Op facebook ‘Kledingbank Zelhem’ of op de site MeedoenInBronckhorst.nl staat contactinformatie.

Tot aan de vakantie is de kledingbank iedere dinsdag van 13.00 tot 14.30 uur te bezoeken. Tijdens de openingstijden is het mogelijk kleding te komen brengen. Het zou fijn zijn als de kleding schoon en heel is.

Ook bij de kledingbank gelden de landelijke coronaregels: mondmasker verplicht, handen desinfecteren, maar drie klanten per keer in de ruimte en 1,5 meter afstand. 

Dus soms kan het gebeuren dat iemand even moet wachten voor die naar binnen kan. Wie klachten heeft, komt niet. Blijf thuis en laat testen.