Harmonie Prinses Juliana collecteert via mobiele Anjeractie

ZELHEM - De jaarlijkse Anjeractie van het Prins Bernhard Cultuurfonds vindt plaats van 28 mei tot en met 5 juni. Dit jaar is maar liefst 100 procent van de opbrengst die Harmonie Prinses Juliana in Zelhem bij elkaar collecteert bestemd voor de eigen clubkas. Dat is mooi want ook al mogen de leden niet gezamenlijk repeteren en geen concerten geven, de vaste lasten van de Harmonie gaan gewoon door.

De collectanten kunnen vanwege de coronacrisis niet met de collectebus langs de deuren gaan. Dit jaar zal de collecte dan ook voor de tweede keer op rij in de geschiedenis van de Anjeractie mobiel gebeuren. Dat wil zeggen dat de collectanten via hun mobiele telefoon een bericht zullen sturen naar hun achterban met de vraag om te doneren voor hun vereniging.
Nieuw dit jaar is de QR-code. Wie deze scant kan direct en veilig een donatie doen. (LET OP: betalingen die voor 28 mei binnenkomen via deze QR-code zullen niet ten goede komen aan de harmonie).
Uiteraard kan er ook gedoneerd worden via andere wegen. Voor meer informatie kan men mailen: info@prinsesjuliana.nl of op de website kijken.


www.prinsesjuliana.nl