Kangoeroe-instuif bij korfbalvereniging SEV

Kangoeroe-instuif korfballers SEV

ZELHEM - Het is weer feest bij korfbalvereniging SEV op zaterdag 22 mei. Alle kinderen van 3 tot en met 6 jaar uit Zelhem en omgeving zijn van harte uitgenodigd om mee te doen aan de kangoeroeochtend.

Kinderen kunnen op een speelse manier kennismaken met korfbal. We doen deze ochtend allerlei leuke spelletjes waarbij plezier, samenspel en balvaardigheid centraal staan. Wie het leuk lijkt leuk om kennis te maken met de KangoeroeKlup, is van harte welkom op deze vrijblijvende training. Broertjes, zusjes, vriendjes en vriendinnetjes, iedereen is welkom. Om er samen een leuke ochtend van te maken.
Uiteraard dient men zich deze ochtend ook aan de coronamaatregelen die het RIVM heeft afgegeven te houden. Dat betekent dat de kantine gesloten is. Ouders kunnen op gepaste en onderlinge afstand wel naar hun kinderen kijken.

De kangoeroeochtend start om 10.00 uur en duurt tot 11.30 uur op het sportveld van SEV, de Pluimerskamp, aan de Halsweg 31a in Zelhem. De kangoeroeKlup van SEV komt overigens elke zaterdagmorgen om 10.00 uur op sportveld bij elkaar voor een uur lang plezier. Belangstellenden zijn ook op andere data van harte welkom om mee te komen doen. Hou de website in de gaten voor actuele info.

www.sevzelhem.nl

jc@sevzelhem.nl