Belastingservice FNV in Bronckhorst

BRONCKHORST - In verband met de coronapandemie heeft FNV-Belastingservice dit jaar helaas nog geen afspraken in hotel Leemreis kunnen maken voor het invullen van aangiftes van 2020. Toch heeft FNV-Belastingservice de afgelopen periode niet stilgezeten, zo luidt het. 'Veel leden wisten ons te vinden en voor hen hebben we, zonder fysiek contact, toch de aangifte ingevuld.'

Op dezelfde wijze als vorig jaar hebben leden de informatie met betrekking tot de aangifte bij één van de invullers ingeleverd. Na het invullen en verzenden van de aangifte naar de belastingdienst hebben de leden de ingeleverde informatie tezamen met een afdruk van de aangifte retour gekregen of opgehaald.
Voor fysiek contact in hotel Leemreis is het nog wat te vroeg, misschien in juni of juli kunnen de invullers van de FNV in hotel Leemreis nog van dienst zijn.
Wie echter geen probleem heeft met de wijze waarop het nu wordt gedaan (contactloos) kan daarvoor nu al een afspraak maken.
Het maken van een afspraak kan alleen telefonisch via de volgende nummers: 1. 0575-460337, dhr. A. Wechgelaar; 2. 0575-556775, Mw. Walgemoet.

Normaliter kan men voor het invullen van de aangifte ook een afspraak maken in een van de vakbondshuizen (bijvoorbeeld VBH Doetinchem, Terborgseweg 36, 7005 BA) via het landelijke telefoonnummer van de FNV (088-3680368). Echter op dit moment zijn de vakbondshuizen nog gesloten. Pas als deze weer open gaan kan daar een afspraak worden gemaakt. Op de site van de FNV (www.FNV.nl) staat hierover meer informatie.