Halle’s Belang kijkt uit naar Lentefietstocht

Fietstocht Halle’s Belang op 30 mei

HALLE - Het bestuur van Halle’s Belang kijkt ernaar uit om weer een activiteit te mogen organiseren. Op zondag 30 mei staat de Lentefietstocht op de agenda. Hoewel niet alles als vanouds zal zijn, wordt er gezorgd voor een mooie afwisselende fietstocht van ongeveer 40 kilometer, door de mooie natuur van Halle en omstreken.

Tijdens deze editie van de fietstocht van Halle's Belang is er geen gezamenlijke pauzeplek, in verband met de beperkingen rondom Covid-19. Natuurlijk is men vrij om gebruik te maken van de bankjes en picknickplekken die men langs de route aantreft met inachtneming van de 1,5 meter en andere landelijke beperkingen die op dat moment van kracht zijn.

Om mee te fietsen op zondag 30 mei, dient men zich aan te melden via fietstochthalle@gmail.com. De aanmelders wordt gevraagd daarbij het aantal deelnemers (ook kinderen) door te geven en de tijd waarop men zou willen starten. Starten kan tussen 10.00 en 11.00 uur, tussen 11.00 en 12.00 uur of tussen 12.00 en 13.00 uur, vanaf de parkeerplaats van Partycentrum Nijhof, Dorpsstraat 11-13 Halle. Na aanmelding ontvangt men een bevestiging terug met de starttijd. Indien veel personen tegelijkertijd willen starten dan zal het bestuur een andere starttijd toewijzen. Aanmelden kan tot 26 mei. Deelname kost 5 euro per persoon (inclusief traktatie) en is bij de start contant te voldoen. Kinderen tot en met 12 jaar fietsen gratis mee. Deelnemers die met de auto komen, worden verzocht te parkeren op de parkeerplaats bij het voetbalveld.