Telefonisch spreekuur voor vragen over OV

REGIO - Voor 55-plussers met vragen over reizen met het OV is er een telefonisch spreekuur. Dit spreekuur is bereikbaar via 038 – 303 70 10. OV-ambassadeurs geven antwoord op alle vragen over het gebruik van het OV. Deze service heeft nu bovendien de bereikbaarheidstijden verruimd.

Reizen met het openbaar vervoer is niet voor iedereen vanzelfsprekend. Provincies Gelderland, Flevoland en Overijssel vinden het belangrijk dat iedereen met het openbaar vervoer veilig en gemakkelijk kan reizen. Daarom geven OV-ambassadeurs, vrijwilligers en zelf ook 55-plussers, uitleg over reizen met trein en bus. De maandelijkse inloopspreekuren voor 55-plussers, die meer willen weten over reizen met het openbaar vervoer, zijn helaas tot nader orde geannuleerd. De coronamaatregelen laten het niet toe.
Het telefonisch spreekuur blijft wel bereikbaar en bovendien met uitgebreide tijden. Wie wil weten hoe men een OV-chipkaart aanvraagt of hoe de 40 procent korting voor samen reizen werkt? Of meer weten over de coronamaatregelen in het OV of juist informatie over verlenging van een abonnement, over keuzedagen en/of is men (onverwacht) noodgedwongen afhankelijk van OV maar weet nog niet hoe het werkt? Bel dan met een OV-ambassadeur tijdens het telefonisch spreekuur. Dit kan op maandag tot en met vrijdag tussen 10.00 en 12.00 uur. Daarnaast is op dinsdag en donderdag het spreekuur ook van 13.30 tot 15.00 uur telefonisch bereikbaar en op maandag en woensdag van 18.30 tot 20.00 uur. Het telefoonnummer is 038 - 303 70 10.
Meer informatie is te vinden op de speciale website.

www.ervaarhetov.nl/ov-ambassadeur