Online-vergadering Oranjevereniging

HUMMELO - De Oranjevereniging ’Hummelo en Oranje’ houdt op maandavond 22 februari haar jaarlijkse ledenvergadering. De bijeenkomst wordt online gehouden om 20.30 uur.

Vanwege de Covid-situatie is de vereniging genoodzaakt haar Algemene Ledenvergadering (ALV) dit jaar digitaal te organiseren. Het is niet ingewikkeld om digitaal aan te sluiten bij deze vergadering.
Belangstellenden kunnen zich hiervoor aanmelden door voor 10 februari een e-mail te sturen naar s.moens@hummelo-en-oranje.nl. Hierbij dient de belangstellende ook zijn of haar volledige naam te vermelden. Wie zich aanmeldt, ontvangt enkele dagen van tevoren een mail met instructies, met daarbij een link om door te klikken, om digitaal mee te kunnen luisteren met de vergadering. Wie vragen heeft, kan deze ook vooraf indienen per e-mail.
Naast de gebruikelijke bespreekpunten voor een jaarvergadering, zoals notulen van de eerdere ledenvergadering, ingekomen stukken, jaarverslagen en verslag kascommissie, staan er bestuursverkiezingen en de planning van mogelijke activiteiten voor het jaar 2021 op de agenda.

s.moens@hummelo-en-oranje.nl