De Lambertikerk in Zelhem. Foto: PR

De Lambertikerk in Zelhem. Foto: PR

Actie Kerkbalans in aangepaste opzet

ZELHEM - De Lambertikerk is het monumentale middelpunt van Zelhem. In Zelhem zijn ze blij met dit mooie gebouw en alle activiteiten die van hieruit plaatsvinden. Op dit moment is door Covid-19 alles anders dan anders, gezamenlijke kerkelijke activiteiten kunnen op dit moment niet plaatsvinden. De mogelijkheden die het digitale tijdperk biedt zijn echter geweldig. Iedereen kan elke week via kerdienstgemist.nl Zelhem de kerkdienst volgen.

De actie kerkbalans loopt van 16 tot en met 31 januari. Er is geprobeerd deze actie dit jaar zo veilig mogelijk op te zetten, vandaar dat velen het verzoek hebben gekregen hun envelop zelf weer in te leveren, om zo min mogelijk contacten te laten plaats vinden. Gehoopt wordt dat iedereen die zich betrokken voelt bij de Lambertikerk hieraan meewerkt en naar draagkracht wil bijdragen.

Als iedereen zijn- of haar steentje bijdraagt, zowel in geld als in vrijwilligerswerk, lukt het om samen de kerk financieel gezond te houden, zo stelt de werkgroep Financiƫn Lambertikerk Zelhem.