Vierde PvdA-thema-avond over Landbouw en Natuur

BRONCKHORST - In maart 2022 zijn de verkiezingen voor de gemeenteraad. De PvdA Bronckhorst gaat het verkiezingsprogramma bouwen en organiseert daarvoor enkele thema-avonden over de huidige knelpunten tussen de Landbouw en Natuur. De vierde bijeenkomst vindt plaats op woensdagavond 21 april vanaf 20.00 uur. Belangstellenden zijn weer van harte welkom.

Eerder waren er drie geslaagde avonden met lezingen vanuit de gemeente, vanuit de agrarische sector en vanuit de natuursector. Daar werd duidelijk dat de gemeente en daarmee de gemeentelijke politiek, een sterke rol kan spelen in inrichting van het landelijk gebied.

Tijdens deze vierde en laatste bijeenkomst discussiƫren de leden van de PvdA en andere belangstellenden over de inhoud van de drie lezingen. Wat zijn mogelijke oplossingen voor een betere kwaliteit en duurzaamheid van het landelijk gebied? Denk daarbij aan de agrarische bedrijfsvoering, de natuurkwaliteit, biodiversiteit en de inrichting van het landelijk gebied. Het accent van deze avond komt te liggen op maatregelen die passen binnen de mogelijkheden van de gemeentepolitiek.

Alle leden van de PvdA en andere belangstellenden zijn van harte uitgenodigd om deel te nemen aan deze avond. Meer informatie is te vinden op bronckhorst.pvda.nl. Door de corona is deze avond alleen digitaal, via ZOOM, bij te wonen. Daarom is opgeven vooraf noodzakelijk via gabrielleparelbronckhorst@gmail.com.