Geen oliebollen van de muzikanten in coronajaar

HUMMELO/KEPPEL - Het is al jaren een vertrouwd beeld: de muzikanten van de muziekvereniging die in december met de oliebollen langs de deur komen. Lag dit initiatief vanaf de vorige eeuw al bij muziekvereniging de Eendracht uit Hummelo, sinds het bestaan van de nieuwe muziekvereniging Hummelo en Keppel wordt door de muzikanten nog steeds met groot enthousiasme de bruine bol door de voormalige gemeente Hummelo en Keppel rond gebracht.

2020 is daar echter een uitzondering op, want de heersende pandemie gooit helaas roet in het eten (en op de oliebollen) en derhalve komen de leden van de muziekvereniging dit jaar niet aan de deur. Er zijn natuurlijk andere mogelijkheden besproken hoe de inwoners van beide plaatsen te voorzien van de lekkernij, maar met het oog op de veiligheid van eenieder verschuift deze actie naar december 2021.
Sowieso gaan de muzikanten ervanuit dat 2021 een stuk muzikaler gaat worden; een jaar waarin ze hopen de muziekliefhebbers weer te kunnen ontmoeten tijdens de diverse muzikale optredens.