Levende adventskalender 2020

Activiteiten Levende Adventskalender

ZELHEM - De Lambertikerk-adventskalender voor 2020 is een feit, ook in coronatijd. Van zondag 29 november tot en met woensdag 23 december gaat ergens een deur open om dorpsbewoners warm te ontvangen voor een leuke activiteit. De activiteiten variëren van bijvoorbeeld kerststukjes maken, knutselen met textiel of papier, schilderen, voorlezen in dialect, koffiedrinken, fotograferen of wandelen.

Ook de werkgroep Levende Adventskalender, bestaande uit Ans Hilhorst, Menno Leistra, Jan Radstake en Ria Starink, heeft zich aan de geldende coronamaatregelen gehouden. Daarom is per activiteit maar een beperkt aantal deelnemers toegestaan. Er is voor elk wat wils. Het is voor iedereen toegankelijk.

Er is een poster Adventskalender 2020 gemaakt waarop alle activiteiten staan vermeld. In de kerk staat een groot formaat van deze poster en er zijn kopieën voor belangstellenden. Affiches hiervan zijn te vinden in het dorp, onder andere in De Zonnekamp, de bibliotheek, De Oranjehof en de Coop. Kijk op deze poster of op de website voor het aanbod en maak een keuze. Aanmelden voor (een of) meerdere activiteit(en) kan door te mailen naar adventskalender@lambertikerk.nl of bel onderstaande telefoonnummers. Indien gewenst, wordt verdere informatie verstrekt.

Deelname aan de activiteiten is een leuke manier om mensen te treffen die al bekend zijn, maar ook om kennis te maken met onbekende mensen uit de leefomgeving (en daarbuiten).


Ans Hilhorst 06-21574738

Ria Starink 06-23397700 /0314-625554.

www.lambertikerk.nl