De heer Rietman is blij met de dierenkaart van Stichting Opvang Noach. Foto: Opvang Noach/Toon

De heer Rietman is blij met de dierenkaart van Stichting Opvang Noach. Foto: Opvang Noach/Toon

Opvang Noach deelnemer Christmas Challenge

Stichting Dierenlot verdubbelt gedoneerde bedrag

ZELHEM - Om het jaar helemaal goed af te sluiten gaan Toon, Petra en Shakib van Stichting Opvang Noach dit jaar weer meedoen aan de Christmas Challenge van Stichting Dierenlot. Door een donatie- en een dierenkaartenactie te combineren is er aan het eind van het jaar wat extra geld voor de opvang maar ook een extra goed gevoel.

Diverse braderieën, benefietconcerten enzovoort konden niet doorgaan en verschillende goede doelen, waaronder Stichting Opvang Noach, liepen veel inkomsten mis. Daarnaast waren juist deze activiteiten de gezellige middagen voor (eenzame) ouderen, die door de corona ook grotendeels niet door konden gaan.

Nu is er een win-win-actie bedacht, waardoor een donatie voor de opvang is te combineren met ook iets aardigs voor de ouderen.

Christmas Challenge
Opvang Noach wil graag wat extra's doen voor mens en dier. De actie is als volgt: voor elke 2,50 euro die men aan Opvang Noach doneert op rekeningnummer NL04 RBRB 0983 1972 96 ten name van Opvang Noach onder vermelding van win-win wordt een dierenkaart bij een eenzame oudere in bijvoorbeeld een verpleeg- of verzorgingstehuis bezorgd. Voor wie een donatie van 10 euro doet, worden er vier kaarten bezorgd.

Stichting Dierenlot verdubbelt in december het voor de dieren gedoneerde bedrag in de Christmas Challenge.

Voor de al ruim meer dan vijfhonderd dieren die dit jaar zijn opgevangen kan Noach de extra donaties goed gebruiken en schenkt zij ook wat positieve aandacht aan de mensen voor wie een warme groet erg welkom is. Zeker in deze tijd.

Voedselinzamelactie
In het najaar kunnen de mensen voor Opvang Noach dierenvoedsel inzamelen en tot nu toe is het al een groot succes. De inzamelactie heeft echt voor een mooie voorraad natuurlijk voedsel gezorgd. Heel wat kilo's walnoten, eikels, tamme kastanjes enzovoorts werden aan de Aaltenseweg gebracht. Hartelijk dank daarvoor.


www.opvangnoach.nl

www.arkelchristmasstation.nl/organisatie/opvang-noach