Het trio Gvetadze-Saeijs-Bogdanovic. Foto Sarah Wijzenbeek

Het trio Gvetadze-Saeijs-Bogdanovic. Foto Sarah Wijzenbeek

Kamermuziektrio komt naar Zelhem

ZELHEM - Het Trio Gvetadze-Saeijs-Bogdanovic treedt op zaterdag 25 oktober op in Zelhem. De Stichting Kamermuziek Zelhem heeft de al sinds 2009 samenspelende musici naar het Cultureel Centrum De Brink weten te halen.

Het trio bestaat uit Nino Gvetadze, piano, Frederieke Saeijs, viool en Maja Bogdanovic, cello. Zij hebben optredens op hun naam staan in grote internationale concertzalen, voor Radio4 en bij Podium Witteman. In Zelhem spelen zij werken van Rachmaninov, Shostakovich en Dvorák.

Er zijn twee concerten met elk dertig toehoorders, vanwege de coronaregels. Ze beginnen om 19.00 en 21.00 uur. Reserveren is verplicht en kan met een e-mail (vóór 20 oktober) aan carlaelschot@chello.nl. Daarbij kan een voorkeurstijdstip worden aangegeven. In de bevestiging staat het toegewezen tijdstip vermeld.

Cultureel Centrum de Brink is te vinden aan de Stationstraat 12 in Zelhem. Parkeergelegenheid en de ingang bevinden zich aan de achterzijde van het gebouw. Bezoekers moeten een mondkapje dragen tot ze op hun plek zitten. Meer informatie op de website.


kamermuziekzelhem.nl