Klanten van Jumbo kunnen sparen voor Masterchef-pannen. Foto: PR

Klanten van Jumbo kunnen sparen voor Masterchef-pannen. Foto: PR

Pannen sparen bij Jumbo Hollak

ZELHEM - Jumbo Hollak is woensdag 7 oktober gestart met een pannen-spaaractie. Daarmee kan men sparen voor hoogwaardige kwaliteit Masterchef-pannen, bekend van het tv-programma Masterchef.

Er zijn zeven verschillende soorten bakpannen verkrijgbaar. Alle pannen zijn gemaakt van extra dik aluminium voor uitstekende warmtegeleiding. De pannen zijn voorzien van een hoogwaardige anti-aanbaklaag, een softtouch handvat en zijn vaatwasser bestendig. Het fijne van deze pannen is daarnaast dat de pannen geschikt zijn voor veel warmtebronnen, bijvoorbeeld ook voor inductie. Klanten hebben vanaf het aankoopmoment twee jaar garantie op de pannen bij normaal gebruik. Bij elke 10 euro aan boodschappen ontvangt de klant één pannenzegel. Plak de pannenzegels op de Masterchef-spaarkaart. Dertig zegels is een volle spaarkaart. Met één volle spaarkaart en bijbetaling ontvang je een Masterchef pan naar keuze. De actie loopt tot en met 26 januari 2021. Volle spaarkaarten kunnen van woensdag 7 oktober tot en met dinsdag 26 januari 2021 bij een Jumbo winkel worden verzilverd. Wie online boodschappen doet, krijgt de pannenzegel van de bezorger of de medewerker bij het Pick Up Point. De pannen zijn ook online bestelbaar en volle spaarkaarten kan men dan inleveren bij de bezorger.

Extra
In de Jumbo Extra app kan men daarnaast nog sparen voor een glazen deksel en een echt Masterchef schort die ook in juniormaat verkrijgbaar is voor de jonge kok. Wie nog geen Jumbo Extra’s app heeft, kan deze downloaden via de Apple App store voor iPhone of Google Play-store voor Android toestellen.