Lezen en luisteren met de nieuwe bieb-app

REGIO - Bibliotheekleden hebben naast de boekencollectie in de Bibliotheek ook toegang tot duizenden e-books en luisterboeken in de online Bibliotheek. Sinds kort kunnen deze gemakkelijker worden geleend, gelezen en beluisterd. Er is namelijk een nieuwe app voor, de online Bibliotheek-app, Deze is te downloaden in de App Store voor iOS en in de Google Play Store voor Android.

In de nieuwe app staan alle e-books en luisterboeken. Daarnaast heeft de app functies om het lezen nog makkelijker en leuker te maken. Zo kunnen favoriete boeken op een lijstje worden gezet, kunnen previews worden bekeken of fragmenten worden beluisterd. De collectie van de online Bibliotheek is gevarieerd, telt duizenden boeken en biedt voor elk wat wils. Van digitale voorleesboekjes voor de jongsten tot literatuurklassiekers voor de lijst voor jongvolwassenen. Volwassenen vinden in de bibliotheek-app e-books en luisterboeken in alle genres.
Meer informatie en downloaden kan via onderstaande websites. Wie daar moeite mee heeft kan bellen met de klantenservice, tel. 0314-333445, bereikbaar van maandag t/m vrijdag van 10 tot 17 uur.


bibliotheekb westachterhoek.nl

onlinebibliotheek.nl/app.html