Collectanten Nierstichting halen € 2780 op

ZELHEM/HALLE/VELSWIJK - Ook dit jaar werd in de week van 13 tot en met 19 september in heel Nederland gecollecteerd voor de Nierstichting. In het gebied van de oude gemeente Zelhem (Zelhem, Halle en Velswijk) bracht dat zo’n 2780 euro op. Daarvoor waren zo’n 40 collectanten op pad en dat is niet vanzelfsprekend in deze bijzondere corona tijd! Deze collectanten verdienen dan ook waardering en dank.

Wie de collectant gemist heeft, maar wel een donatie kaartje gevonden heeft in de brievenbus, kan op deze wijze een gift aan de Nierstichting doen. In sommige wijken is hiervoor gekozen om - zonder direct contact met collectanten - toch de collecte onder de aandacht te brengen. De vrijwilligers hopen dat deze inspanning ook beloond wordt met een donatie.
Alle bijdragen helpen om het welzijn van nierpatiënten te verbeteren. En dat is hard nodig, want leven met een nierziekte beperkt je enorm. Daarom gaat de Nierstichting door totdat elke nierpatiënt de vrijheid heeft om gewoon te kunnen leven. De Nierstichting krijgt geen structurele financiële steun van de overheid en is afhankelijk van giften en donaties.

www.nierstichting.nl