Er zijn bij Tennisvereniging LTC Zelhem maatregelen getroffen om veilig te kunnen sporten. Foto: PR
Er zijn bij Tennisvereniging LTC Zelhem maatregelen getroffen om veilig te kunnen sporten. Foto: PR

LTC Zelhem laat tennisliefhebbers veilig genieten

ZELHEM - Na een bijzondere zomer start Tennisvereniging LTC Zelhem in de tweede week van september een actie waarbij niet-leden worden uitgenodigd om te komen kennismaken. Tennis is één van de meest veilige buitensporten die in deze coronatijd kan worden beoefend.

Op het park aan de Priesterinkdijk tussen Zelhem en Halle is sinds begin mei een duidelijke routing uitgezet. Daarnaast staan er bij de banen en de ingang van het clubhuis desinfectie-dispensers en zijn leden verplicht om, voordat ze naar het park komen een baan via een app vanuit huis te reserveren. Op die manier is altijd duidelijk wie er wanneer op de baan aanwezig was mocht er een corona-geval worden gemeld en komen mensen niet nodeloos naar de baan.

In het clubhuis is voor een beperkte hoeveelheid leden plaats. Dit om de anderhalve meter afstand te kunnen waarborgen. Deze plekken zijn gereserveerd voor leden die hebben getennist. Ook buiten op het terras zijn de tafels dusdanig geplaatst dat er rekening is gehouden met de anderhalve meter. Er gelden afspraken op het park, zodat de landelijke richtlijnen goed opgevolgd worden. Kortom, er is alles aan gedaan om te zorgen dat er op een veilig manier gesport kan worden.
Om mensen de kans te geven van de tennissport te komen genieten zijn er vanaf de tweede week van september verschillende mogelijkheden bij LTC Zelhem. Voor de jeugd organiseert de vereniging op dinsdag 8 september een gratis toegankelijk ‘maak kennis met tennis’-moment. In verband met corona is aanmelden vooraf noodzakelijk.

Er zijn voor twee leeftijdsgroepen aparte momenten gereserveerd: jeugd van 5 tot en met 12 jaar, van 16.00 tot 17.00 uur; jeugd van 13 tot en met 17 jaar, 17.00 tot 18.00 uur.
Voor senioren zijn er twee verschillende aanbiedingen. Kijk voor meer informatie op de site van LTC Zelhem www.ltczelhem.nl. Voor aanmelden en vragen kan men mailen naar info@ltczelhem.nl.

Er zijn bij Tennisvereniging LTC Zelhem maatregelen getroffen om veilig te kunnen sporten. Foto: PR