Rondom het Hessenbad wordt vanwege het 50-jarig bestaan een coronaproef feest gevierd: Hessenbadpop. Foto: PR
Rondom het Hessenbad wordt vanwege het 50-jarig bestaan een coronaproef feest gevierd: Hessenbadpop. Foto: PR

Hessenbad viert 50-jarig jubileum met Hessenbadpop

HOOG-KEPPEL – Buitenbad het Hessenbad bestond afgelopen april 50 jaar. Om dat te vieren wordt er op zaterdag 29 augustus van 16.30 tot 22.00 uur Hessenbadpop gehouden. Een muziekfestijn op de ligweide van het buitenbad met optredens van vier lokale bands uit de regio.

De plannen om 50 jaar Hessenbad het hele jaar groots te vieren, lagen dit voorjaar kant en klaar. Maar zoals bij meerdere festiviteiten dit jaar gooide corona roet in het eten. Desondanks heeft de jubileumcommissie een verantwoorde activiteit bedacht om het jubileumjaar te vieren.
Op zaterdag 29 augustus geven vier bands uit de regio van 16.30 tot 22.00 uur een optreden op het zwembadterrein: High Voltage, Awesome, Surfing Crows en Snow Coats, die ook hun nieuwe single 'Pool Girl' laten horen. Van beginnende avonturiers tot een aan de internationale weg timmerende folkband. Met aanstekelijke muziek, uiteenlopend van rock en funk tot pop, vermaken de bandleden de bezoekers en vieren ze onder het genot van een hapje en een drankje samen het 50-jarig jubileum van het Hessenbad.

De entreeprijs bedraagt 7,50 euro per persoon. Kaarten zijn vooraf te bestellen via deurgoan@hessenbad.nl. Voor meer informatie en over de coronamaatregelen die van toepassing zijn tijdens Hessenbadpop, zie www.hessenbad.nl of de gelijknamige Facebook pagina.