De Boerderij Zelhem en RepairCafé beginnen aan nieuw seizoen

ZELHEM - De Boerderij in Zelhem komt volgende maand weer op gang. In september beginnen de cursussen weer en ook het RepairCafé herstart.

Op de Boerderij worden cursussen gegeven in bijvoorbeeld boetseren of beeldhouwen. Ook houtsnijden is een mooie hobby, net als tekenen of schilderen. Maar ook van haken of breien kan wat worden opgestoken net als van de computer.
In de werkplaats is ruimte om te (leren) werken met een draaibank of een cirkelzaag. Handig om reparaties zelf te doen. En wie dat te moeilijk vindt kan op elke eerste donderdag van de maand terecht bij het RepairCafé, waar van 14 tot 17 uur kapotte spullen worden hersteld. Het eerstvolgende Repaircafé is op 3 september.
De Boerderij kan ook altijd hulp gebruiken. Om gasten welkom te heten, koffie te schenken, en die kopjes ook weer af te wassen. Uiteraard wordt strikt gewerkt volgens de regels van het RIVM, om besmettingen te voorkomen. Die regels staan goed aangegeven, voor alle bezoekers van de Boerderij. En gezelligheid bestaat ook op anderhalve meter.
De Boerderij Zelhem ligt aan de Meeneweg 4 en is bereikbaar via e-mail: info@deboerderijzelhem.nl en tel. 0314-623286. Meer informatie op de website.


www.deboerderijzelhem.nl