Walk&Talk blijft nog online

BRONCKHORST - Walk&Talk, de bijeenkomst voor mensen die op zoek zijn naar een volgende baan, maar daarbij wel wat hulp nodig hebben of voor mensen die juist graag anderen daarbij helpen, gaat voorlopig door via internet. De volgende bijeenkomst is op 25 juni. Online, omdat deze bijeenkomsten voorlopig niet in de bibliotheek plaats kunnen vinden.

Walk&Talk (Online) staat garant voor herkenning, inspiratie en praktische tips, wisselende onderwerpen en ervaringen van anderen. De bijeenkomsten vinden de komende maanden plaats in samenwerking met Debbie Heijne van De Levende Sollicitatiegids. Ook de afgelopen weken waren al veel werkzoekenden enthousiast over de landelijke bijeenkomsten. Reactie van een van de deelnemers: “Debbie, weer blij met deze online bijeenkomst, geeft me toch weer een boost om met je aandachtspunten aan de slag te gaan; bedankt!”

In de tweede van de vier Walk&Talks Online is het thema 'Slim aan de slag met LinkedIn'. Met haar positieve en praktische aanpak heeft Debbie verfrissende ideeën om kansen te ontdekken in de snel veranderende arbeidsmarkt. De bijeenkomst van donderdag 25 juni begint om 10.00 uur en duurt tot uiterlijk 11.30 uur. Deelname is kosteloos en vrijblijvend. Belangstellenden kunnen zich aanmelden via de agenda op de website. De deelnemer ontvangt dan op woensdag 24 juni de inloggegevens en een uitleg voor de deelname.


bibliotheekwest achterhoek.nl