Septemberfeesten Zelhem gaan dit jaar niet door

ZELHEM - Helaas heeft de Stichting Septemberfeesten Zelhem, in overleg met alle betrokken partijen moeten besluiten dat de Septemberfeesten dit jaar geen doorgang kunnen vinden in verband met het coronavirus.

In de afgelopen maanden heeft de stichting alle mogelijke scenario’s de revue laten passeren met inachtneming van alle maatregelen die getroffen moeten worden indien de stichting dit feest zou laten doorgaan. Daarbij is uiteraard gedacht aan de veiligheid van haar bezoekers, maar ook aan de sfeer die zij als stichting graag naar buiten wil dragen.
Na uitgebreid overleg is de stichting van mening dat zij de Septemberfeesten, zoals men die kent, niet op een verantwoorde manier kan laten doorgaan. Na een periode van wikken en wegen is dan ook unaniem besloten het volledige programma van de Septemberfeesten te verschuiven naar 2021.
De stichting heeft haar partners en sponsoren inmiddels ingelicht en zijn dankbaar voor de positieve feedback welke zij van hen hebben mogen ontvangen. Samen gaan zij zich inzetten voor een prachtig feest in 2021.