Kangoeroe instuif S.E.V.

ZELHEM - Zaterdag 20 juni is het weer feest bij korfbalvereniging SEV! Alle kinderen van 3 t/m 6 jaar uit Zelhem en omgeving zijn van harte uitgenodigd om mee te doen aan de kangoeroeochtend.

Kinderen kunnen op een speelse manier kennis maken met korfbal. Deze ochtend worden allerlei leuke spelletjes gedaan waarbij plezier, samenspel en balvaardigheid centraal staan. Lijkt het je leuk om kennis te maken met onze KangoeroeKlup, dan ben je van harte welkom op deze vrijblijvende training. Broertjes, zusjes, vriendjes en vriendinnetjes, iedereen is welkom om er samen een leuke ochtend van te maken.

Uiteraard houdt SEV zich deze ochtend aan de corona-maatregelen die het RIVM heeft afgegeven. Dat betekent dat de kantine gesloten is. Ouders kunnen op gepaste en onderlinge afstand wel naar hun kinderen kijken.

De kangoeroes van SEV komen elke zaterdagmorgen om 10.00 uur op het sportveld bij elkaar voor een uur lang plezier. De kangoeroeochtend start 20 juni om 10.00 uur en duurt tot 11.30 uur. Locatie: Sportveld SEV, de Pluimerskamp, Halsweg 31a te Zelhem. Tot dan.


www.sevzelhem.nl

jc@sevzelhem.nl