LTC Zelhem houdt zich aan de richtlijnen. Foto: PR
LTC Zelhem houdt zich aan de richtlijnen. Foto: PR

Tennisbanen LTC Zelhem vanaf 11 mei weer open

ZELHEM – Vanaf maandag 11 mei kan er weer getennist worden op de banen van LTC Zelhem aan de Priesterinkdijk 9 (tussen Zelhem en Halle). Het clubhuis zal nog wel een tijd gesloten blijven. Om zo veilig mogelijk te kunnen sporten heeft de club een afhangbordsysteem laten installeren waarmee leden vanuit huis een baan kunnen reserveren. Op die manier komen zo min mogelijk mensen onnodig naar de baan en worden daardoor onnodige contacten voorkomen.

Ook niet-leden zijn bij LTC Zelhem van harte welkom om kennis te komen maken met tennis. Nu het binnensporten nog niet mogelijk is en de meeste teamsporten in verband met de zomerstop (binnenkort weer) stil liggen, biedt LTC Zelhem aan om tijdens de zomer kennis te komen maken met tennis.
Er is voor gekozen om de verschillende leeftijden op verschillende manieren die mogelijkheid te geven. Voor kinderen tot 12 jaar organiseert de tennisclub vanaf 19 mei drie opeenvolgende dinsdagen (19, 26 mei en 2 juni) van 16.00 tot 17.00 uur een ‘maak kennis met tennis’ moment. Om goed en veilig voor te kunnen bereiden is het belangrijk dat duidelijk is hoeveel kinderen hieraan deel willen nemen. Daarom vraagt de club alle kinderen die het leuk vinden om mee te doen, zich op te geven via een mailtje.
Jeugd van 12 tot 18 jaar kunnen zich bij LTC Zelhem aanmelden voor de Zomer Challenge voor jongeren. Voor een bescheiden bedrag krijgt deze leeftijdsgroep in een groepje van maximaal acht personen drie keer een uur les van de professionele tennistrainer van LTC Zelhem. Daarnaast kunnen zij in de maanden juni, juli en augustus overdag vrij komen tennissen (een baan reserveren gaat vanuit huis via de verenigingsapp). Indien het met de corona-maatregelen mogelijk is, wordt deze Zomer Challenge afgesloten met een toernooitje.
Aan geïnteresseerden vanaf 18 jaar wordt ook de Zomer Challenge aangeboden. Voor een klein bedrag krijgt deze groep drie lessen in een groepje van maximaal vier personen en kan er in de maanden juni, juli en augustus gebruik gemaakt worden van de banen (baan reserveren gebeurt vanuit huis via de verenigingsapp). Indien de corona maatregelen dat toelaten wordt de Zomer Challenge begin september afgesloten met een toernooitje.
LTC Zelhem hoopt op deze manier iedereen de kans te geven weer lekker buiten te kunnen sporten. Aanmelden voor de gratis ‘kennismaking met tennis’ momenten, de Zomer Challenge voor jongeren en voor geïnteresseerden vanaf 18 jaar kan via mail.


info@ltczelhem.nl

Een baan reserveren gaat vanuit huis via de LTC Zelhem verenigingsapp. Foto: PR