Korfbalvereniging SEV Zelhem hervat jeugdtrainingen. Foto: PR
Korfbalvereniging SEV Zelhem hervat jeugdtrainingen. Foto: PR

Korfbalvereniging SEV Zelhem hervat
trainingen voor de jeugd

ZELHEM - De jeugd t/m 12 en de de jeugd t/m 18 mag weer sporten en daar is bij korfbalvereniging SEV Zelhem op 30 april gelijk weer mee gestart. Natuurlijk met inachtneming van bijzondere regels. Daartoe heeft de korfbalbond een speciaal protocol opgesteld die samen met de richtlijnen vanuit de gemeente worden gehanteerd.

Ook niet-leden biedt de club training aan
Het kabinet heeft de sport en de gemeenten gevraagd sportactiviteiten te faciliteren en te organiseren. Het is de bedoeling dat zoveel mogelijk kinderen en jongeren de kans krijgen mee te doen, dus ook de niet-leden van de vereniging. Omdat SEV graag wil weten hoeveel kinderen/jeugd er komt, vindt zij het fijn als er een aanmelding vooraf plaatsvindt. Hierdoor kan een inschatting worden gemaakt of ze de groepsgrootte aankan en/of dat een ander anders moet worden georganiseerd. Aanmelden kan via de mail: secretariaat@sevzelhem.nl.
De jeugd t/m 12 jaar traint op donderdagavond van 18.30 tot 19.30 uur. De jeugd van 12 tot 18 jaar traint van 20.00 tot 21.00 uur. Kantine en kleedkamers zijn vanwege de crisis gesloten. Ouders kunnen hun kinderen bij de ingang brengen volgens het Kiss & Ride principe. Dus jeugd van Zelhem en omstreken, zin om een balletje te gooien? Kom er maar bij!
Tijdens de trainingen is er een corona–coördinator aanwezig om toe te zien op de handhaving en eventuele vragen af te vangen. Voor meer informatie, zie de website van SEV Zelhem.


www.sevzelhem.nl